LAG støtter Birthesminde

Vi vil en fremtid med bæredygtighed, kvalitet, vidensdeling og godt håndværk. Det kan vi nu realisere takket være LAG midlerne.


Gården Birthesminde er ejet og drevet af familien Bojsen gennem 50 år, og i dag drives den som et bofællesskab, hvor vi bor fire generationer.

Da vi startede med økologisk landbrug i 2015, var vores vision at lave en anderledes produktion af kød, hvor recirkulering, klima og dyrevelfærd var omdrejningspunktet. Vi ville skabe et alternativ til konventionel storproduktion baseret på innovation og nytænkning.

VORES PROJEKT

Vi er så glade for at fortælle at LAG har valgt at støtte Birthesminde med kr.400.000, som skal være med til at renovere gårdens gamle grisestald og etablere et nyt forarbejdningslokale samt gårdbutik med udsigt over Tempelkrogen.

FORARBEJDNINGSFACILITETER, SAMARBEJDER OG UDVIKLINGSLABORATORIUM

I de nye lokaler vil vi skabe et unikt rum til forarbejdning af dansk charcuteri af høj kvalitet og udvikling af specialiteter i tæt samarbejde de eksisterende kokkekunder.

Med de nye faciliteter kan vi også udnytte hele grisen og derved få brugt alle de ureelle udskæringer, som i dag ender i skraldespanden. Vi vil recirkulere og ikke smide ud.

Gårdbutikken skal give de besøgende en oplevelse. Gæsterne skal kunne spise en frokost, drikke kaffe, nyde udsigten over fjorden og grisene samt købe lokale økologiske kvalitetsvarer med hjem.


Vi er så taknemmelige og glade for støtten.
Tusind tak fordi I tror på os og vores projekt.

Kh Kent & Maria