Birthesminde

Familiegården Birthesminde er et økologisk landbrug, hvor vi tager størst mulig hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen af kød og afgrøder. Gården ligger mellem Roskilde og Holbæk i et naturskønt område med udsigt over Tempelkrogen – den sydligste del af Isefjorden. Vores ambition er at give et bud på fremtidens bæredygtige nære fødevaresystem.

Dyrene
På gården avler vi ungarske uldgrise og sortbrogede landracegrise, som er vores store passion.  Vores mål er, at producere grise på deres præmisser. Hos os betyder det, at grisene har masser af plads både på friland og i skoven. Ud over grise har vi også gæs, høns, ænder og køer. Alle vores dyr lever et godt, frit og værdigt liv fra fødsel, til de bliver slagtet.

Oksecuvette
Occobuco
MG 5477
IMG 18301

 

Gårdbutikken
Birthesminde leverer grise til mange restauranter og køkkener, som sætter økologi og dyrevelfærd højt.
Desuden tilbyder vi i gårdbutikken varer til dig, der vil have økologisk grisekød økologisk grisekød af bedste kvalitet med hjem til dit køkken.

Vi tilbyder alverdens udskæringer fra grisen, røgvarer og spegepølser, ligesom vi på hylderne har æg, mel, øl, kaffe og andre lækre sager. I butikken kan du – alle ugens dage – betjene dig selv. Vi holder åbent kl 10 – 17.
Om søndagen er gårdbutikken bemandet. I den øvrige tid tilbyder vi selvbetjening og betaling med MobilePay.

Hvis du vil i kontakt med os, er vi normal på gården. Du er velkommen til at ringe på det telefonnummer, som er slået op i butikken.
Hvis du vil vide mere om vores produkter og landbrug, så er søndag en god dag at besøge os på. Vi er klar til en snak om stort og småt.
Ring til os hvis du har særlige ønsker vedr udskæringer, fx en Boston Butt til grillen, eller hvis du ønsker at købe hele eller halve dyr.


Fra gårdbutikken kan man følge grisene på mark og i skoven og se vores høns, ænder, gæs og køer.