"DIN BÆREDYGTIGE GRISE PUSHER"

DET GIVER BARE MENING ...

...når alt fra snude til hale bliver til velsmagende retter og produkter, som vi kan bruge og få glæde af i hverdagen!
Birthesmindes kødproduktion bygger på recirkulering, klimahensyn og dyrevelfærd. Gennem innovation og nytænkning skaber vi et velsmagende alternativ til konventionel storproduktion. Og udover at producere grisekød på grisens præmisser, går vi meget op i, at vores dyr bliver brugt fra snude til hale.
Vi er i dag bæredygtige og innovative, når vi opdrætter vores grise. Nu vil vi gerne kigge på grisen, når den er blevet slagtet.
Hvordan får vi brugt HELE dyret: Ørene, fødderne, feddet og alle “off cuts”?

DIN LOKALE BÆREDYGTIGE GRISE PUSHER

Vi vil være din lokale ”Grise Pusher”. Vi vil levere lækkert, økologisk grisekød i alle afskygninger til dig og jer, der besøger os fra nær og fjern. Derfor er vi allerede i fuld sving med at bygge vores nye lokaler, som skal huse charcuteri, gårdbutik og cafe .
I charcuteriet vil vi fermenterer, ryge griseøre, lave pølser, lave patë af hoved, sæbe af feddet, flæskesvær af huden, tørre pølserne og hænge skinkerne. I gårdbutikken og caféen vil vi have et stort sortiment af gårdens egenproducerede fødevarer samt varer fra lokalområdets økologiske producenter.
Kunne det ikke være ret fantastisk at have sin egne lokale “Ægge pusher! “Kylling pusher” og “Grønsags pusher”
Ved at vi får “medvind ”, håber og tror vi på at kunne inspirere andre til at åbne bæredygtige og klimavenlige, lokale landbrug ude i hele landet. Jo flere mindre bæredygtige landbrug, der kommer til, desto flere får mulighed for at tage et bæredygtigt og klimavenligt valg, når de skal handle.

HELT KONKRET

Hvad skal der til for, at vi kan bruge HELE dyret?
Vi vil investere i maskiner og inventar til charcuteriet, således at vi kan få brugt ALT på grisen.