OS PÅ GÅRDEN

På gården arbejder vi sammen som familie og medarbejdere med forskellige kompetencer. Ud over os der primært er om dyrene og charcuteriet, har vi gode venner der kommer forbi, når der er gang i store projekter, og som hjælper os med forskellige opgaver.

Vi har mange opgaver der skal løses, alt fra fodring af grise og får, fremstilling af produkter, salg til private og engros, kommunikation og events på gården. Så når du besøger Birthesminde, kan du møde mange forskellige ansigter. Alle har interesse i vores måde at drive virksomhed på, og noget af det vi prioriterer rigtig højt, er at vi har det godt og sjovt, når vi sammen arbejder for vores sag.  

Maria Bojsen er hovedansvarlig for gårdens drift, og omkring sig har hun er en fast stab til at drive de forskellige aktiviteter.

Da Maria i sin tid kom tilbage til familiens gård, efter at have uddannet sig som billedkunstner, begyndte tankerne at komme til hende, om hvordan hele fødevaresystemet kunne gribes an på en anderledes måde. Det har langt fra altid ligget i kortene, at Maria skulle omlægge Birthesminde til økologisk landbrug, men med en innovativ tilgang og en masse kreativitet, var en ny vej banet. 

Den bæredygtighed og de ideer Maria har om dyreliv- og velfærd, afspejler sig også i måden, som hun arbejder med sin kunst på.

 

IMG 7834
IMG 7897
IMG 7848
IMG 7156
IMG 7009

 

 Statskontrolleret Oekologi