Stik trynen i jorden til Sofari den 21. maj på Birthesminde fra kl. 10.00-14.00

Stik trynen i jorden til Sofari den 21. maj på Birthesminde fra kl. 10.00-14.00

Med krølle på halen og glade grisegrynt åbner Birthesminde igen op for besøg under åben himmel.
Vi afholder igen Sofari, hvor du kan komme med på fodertur, se grisenes hverdag og høre om
hvordan vi arbejder ud fra jord til bord. På denne dag har køkkenet krydret grisen med et tvist af Sicilien.

Denne søndag vil der foregå aktiviteter, der omhandler grisene på Birthesminde, og som du på denne dag får helt speciel indsigt i.

Der er masser af sjove aktiviteter hvor alle kan deltage i vores farmerquiz, Børnene kan deltage på vores grise-tegne-værksted for børn med ægte grise-croquis direkte på tegnebrættet. De får også rig mulighed for at leve som små grisebasser under åben himmel, med eget hus og måske snuppe et “mudderbad”, ligesom vores grise gør på folden.

Endelig kan der nydes et fantastisk måltid siciliansk mad til udsigten over Tempelkrogen, hvor vi samles om langbordene, og får en snak på tværs med andre økologiske grise-fans.

På gårdspladsen får vi besøg af nogle af vores gode samarbejdspartnere der stiller op med deres lækre økologiske specialiteter. Der vil være masser af dejlige økologiske varer til enhver smag, og smagsprøver til ganen.
Mød Henrik fra Langebjerggaard der byder på delikatesser som kanin, kyllinger og får, Sikani med delikate sicialianske specialiteter, Rugkop der gør rugbrødsbagning til en leg, Mie smukke håndlavede produkter i pileflet og Charlottes meget bløde lammeskind der er lige til at tage med hjem til de lange sommeraftener. Et skønt økologisk marked med den skønneste udsigt over Tempelkrogen og til glade grise på markerne.

Dagens program:

Kl. 10.00 Gården åbner - caféen åbner
Kl. 10.30 På tur med bonden
Kl. 11.00 Tempelkrogens sicilianske køkken åbner til både store og små ganer
Kl. 12.00 Farmerquiz - gæt og vind en flot gavekurv til en værdi af 500 kr.
Kl. 13.00 Vinder af farmerquizzen findes blandt publikum på dagen, og gaven overrækkes Kl. 14.00 Tak for i dag og på gensyn

På gensyn & grynt

Team Birthesminde, Kent & Maria

 

 

Statskontrolleret Oekologi