JUL HOS BIRTHESMINDE

JUL HOS BIRTHESMINDE

 

Igen i år kan du komme i julestemning med Birthesminde. Og for første gang kan du både besøge os i vores nye gårdbutik, hvor der er rig mulighed for at købe lækkerier til juletiden, og du kan hygge ved ”grill selv”-bålet eller nyde den friske luft, når du besøge griseskoven, hvor vores grise nyder vintertiden med trynerne i jorden. 

 

JUL I GÅRDBUTIKKEN

Der er julehygge i gårdbutikken på udvalgte dage op til jul fra kl. 10-16 (se åbningsdatoer nedenfor). Her kan du handle:

 

  • Frisklavede, gode økologiske og bæredygtige varertil julen. Vores slagter tryller julegodter frem i hele perioden.
  • Dine økologiske julestege – vi har alverdens udskæringer af gris, både sortbroget dansk landrace og Mangalitza
  • Økologisk lammekød, ænder og gæs
  • Lækre øl, gin og andre gode sager fra vores naboer i området fx natur-øl fra Herslev Bryghus og gin fra Hammer & Son

 

Ude-café og ”grill selv”-hygge med snobrød og pølser

Vores café holder åbent i udeområdet, så tag varmt tøj på, hvis du vil sidde og nyde udsigten over Isefjord her. Du kan både købe varme drikke og lidt julegodter her. Er du mere sulten end det, kan du “grille-selv” over bål og prøve en af slagterens lækre pølser eller bage et snobrød over bålgløderne med ungerne. 

 

BESØG ØKO-GRISENE I VINTERSKOVEN 

Nyd den friske landluft, når du går en tur i grisenes vinterskov og se, hvordan de sortbrogede landracegrise og Mangalitzaen, uldgrisen, lever på Birthesminde om vinteren, hvor de ligesom resten af året går ude. Deres spæklag skærmer dem mod kulden, og de elsker at rode i jorden, også når det er koldt – eller der måske endda er sne.

 

ÅBNINGSDAGE 

Vi glæder os meget til at slå dørene op til griseskoven og vores nye gårdbutik og udecafé, så sæt et stort kryds i kalenderen og læg vejen forbi Birthesminde, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen på følgende datoer:

 

  • Lørdag 27. og søndag 28. november fra kl. 10-16

 

  • Lørdag 4. og søndag 5. december fra kl. 10-16

 

  • Lørdag 11. og søndag 12. december fra kl.10-16


  • Lørdag 18. og søndag 19. december fra kl.10-16