HØSTFEST PÅ BIRTHEMINDE 3. & 4. september

ØKOLOGISK HØSTMARKED PÅ BIRTHEMINDE 3. & 4. sep.

Birthesminde slår stalddørene op til en weekend i høstens tegn den 3. & 4. september, hvor vi holder HØSTFEST på vores naturskønne landbrug ved Tempelkrogen
På med gummistøvlerne og tag familien og naboen med til en spændende oplevelse, når vi går på opdagelse i lokalt producerede økologiske råvarer. Mød grisene og få en dejlig dag på landet. 

Tag med på fodertur

Kl. 11.00, lørdag og søndag, er der rundtur med landmanden. 
Vi ser på tæt hold hvordan grisene bliver fodret ud fra den recirkurlære grundtanke, nemlig med mask - et restprodukt fra Herslev bryghus, klid fra Mejnerts mølle og daggammelt brød fra restauranten Il Buco. 
På turen rundt, fortæller vi om vores arbejde med alle de råvarer der både “går og står” på gården. Vores køkkenhave bugner af friske grønsager, som vi bruger i vores produktion, sælger i gårdbutikken, og selvfølgelig som foder til vores grise.

Fremstil din egen gris 

Hele weekenden byder også på sjov underholdning for vores små gæster, som i den gamle hestestald kan “bo-som-en-Birthesmindegris” i en vaskeægte grisesti.
Omkring staldens krea-bord er der rig mulighed for at deltage i griseproduktion af både sortbrogede og uldgrise, da der her fremstilles grisebasser af de rene naturmaterialer. 
Charcuteri, hjemmelavede sandwich og gode sager til indkøbsnettet
Der er noget for store og små når gårdbutikken byder på en masse godt til ganen. Vi laver hjemmelavede sandwich, flæskesvær, charcuteri, kage, kaffe og drikkevarer fra vores lokale leverandører. 
Der er naturligvis også fyldt op i kølediskene med friske slagtervarer og grønsagshøsten direkte fra køkkenhaven. Alt er naturligvis lige til at tage med hjem til et lækkert måltid om eget bord.
Vi er med andre ord helt oppe på grisetæerne til to festlige økologiske dage i Tempelkrogen. 
Marken er mejet, fårene bræger og vores økologiske grise grynter, når Birthesminde byder velkommen til et grise-liv under åben himmel. Og naurligvis på dyrenes præmisser.
På gensyn fra kl. 10.00 - 16.00 på Birthesminde, Tempelvej 14, 4390 Vipperød den 3. & 4. september.
Statskontrolleret Oekologi