Bliv frivillig på Roskilde Festival med det økologiske landbrug Birthesminde


Nu har du muligheden for at blive en del af vores team på Roskilde Festival 2019. Vi skal bruge et stærkt hold af frivillige til vores madbod ved Arena (inder plads), og vi vil gerne have dig med!
Du kommer til at lave og sælge bæredygtig og økologisk mad til de glade festivalgæster, samtidig kommer du gratis på Roskilde Festival og bliver en del af et stort fællesskab.

Hvad skal du?
Arbejdet består af 2-4 vagter af forskellige varighed fordelt over de fire musikdage (4.-7. juli). Du skal altså arbejde 24 timer i alt.
Boden kommer til at have åbent fra 15:00 til 03:00 den 4. juli og fra 10:00 til 04:00 de resterende dage (det kan ske at dine vagter starter før eller slutter senere). Dine vagter kan således være både dag og nat.

Arbejdsopgaverne vil variere, og der er mulighed for at stå i køkken, ved kasse eller på arbejdsstation imellem de to. Arbejdet vil yderligere indeholde nogle generelle opgaver, der er forbundet med driften af en madbod.

Arbejdsområder:

 • Kasse
 • Samlestationer
 • Opvasker
 • Bagområde: (Oprydning, hjælp opvask, toiletvagt)
 • Nattevagt: Der bliver 2 nattevagt-hold. Vagten bliver fordelt således at du skal arbejde to nattevagter under musikdagende samt 2 vagte enten før eller efter festivalen.

Hvis man ønsker at arbejde sammen med en eller flere andre, skal man blot vælge det samme hold ved tilmelding.

 

Hvad får du?

 • Udover dit armbånd til Roskilde Festival 2019 vil du få:
 • Mad under festivalen.
 • Adgang til hyggeligt bagområde med gratis te og kaffe – her vil også blive solgt øl og vand til rimelige priser.
 • Mulighed for at købe drinks i bagområdet til en yderst fornuftig pris.
 • Muligheden for at være en del af et stort fællesskab.
 • Adgang til volunteer Village
 • Mulighed for at købe armbånd til medarbejder camp.
IMG 2374 (1)


Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skive en kort ansøgning til vores vagtplanlægger Ane.
Ane@birthesminde.dk

Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af dig som person, alder og billede. Hvis du føler at du er særligt egnet til en speciel opgave, må du gerne vedhæfte et cv og skrive hvilke funktioner du kunne være kvalificeret til eller godt kunne tænke dig at arbejde med under festivalen.
Vi søger frivillige i alderen 18-100 år

Når du har fået en bekræftelse på at du er med på holdet sender vi et link til vores facebookgruppe for frivillige. Her vil løbende være opdateringer angående arbejdet, og der vil være mulighed for indbyrdes vagtbytte (Vagtbytte skal altid meddeles til vagtplanlægger Ane, og er ikke bekræftet før de står i vagtplanen).

NB:
Alle underskriver her en kontrakt med Roskilde Festival. Når du har modtaget dit armbånd er tilmeldingen bindende. Hvis du ikke møder op til dine vagter vil du modtage en bøde fra Roskilde Festival på 3500 kr. såfremt du udebliver på en af dine vagter.

De bedste hilsner fra Festival-teamet, Birthesminde.

 

Statskontrolleret Oekologi
Herslev (1)