Gårdsalget


Slagter René har slagtet, skåret og pakket vores sortbrogede landracegrise og på lørdag d.30 september kl.10.00- 13.00 har vi fersk kød i gårdbutikken.

Gårdsalget har åbent hver lørdag kl.10.00-13.00. Vi har salg af kød fra vores sortbrogede landracegris, grønsager fra haven, planter og andre varer- og meget snart også æg fra vores nye høns.

Alle som besøger os i åbningstiden er velkommende til at gå en tur rundt på gården og i skoven til grisene. (men husk gummistøvler)

_MG_0224

Webshoppen

 

Vores nye hjemmeside og webshop er nu klar.

 

Find os på adressen:   www.birthesminde.dk/shop

Vi tilbyder forskellige kasser med kød fra den sortbrogede landracegris.
Den ”Store, den ”Hovedløse” og den ”Lille” kasse. I webbutikken sælger vi også fritgående økologiske ænder og gæs til Mortens aften og jul.

 
Måske har du mod på den ”Store kasse”, hvor der er mange muligheder for at trylle med hele grisen – fx lave sylte af hovedet, leverpostej og stegeben.

Eller måske har du det bedre med ”Den hovedløse” kasse, hvor slagteren har finpateret grisen, og hvor der ingen hoved og tæer er med.

Endelig kan du bestemme dig for ”Den lille kasse”, hvor de bedste stykker fra grisen er  pakket i vakuumpakker – lige klar til fryseren.

Alle kasser kan både bestilles på nettet og købes i gårdbutikken. Når du bestiller, skal du betale et depositum, som bliver refunderes ved udleveringen.

 

_MG_0250